Hier vindt u activiteiten die door de PVN worden georganiseerd.

• Wereld Psoriasis Dag 2017 zaterdag 28 oktober

Elke twee jaar wordt er rondom Wereld Psoriasis Dag (WPD) een patiëntencongres georganiseerd. Dit jaar is dat op zaterdag 28 oktober op Sportcentrum Papendal, Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem. Hieronder vindt u het programma en overige informatie over deze dag.

Voorafgaand aan het evenement krijgt u bij de ontvangstbalie een programmaboekje van de WPD. Aan het einde van de dag gaat u met een goed gevulde goodiebag weer naar huis.

Het belooft een onvergetelijke dag te worden. ’s Morgens zal dermatoloog Marieke Seyger een lezing houden over kinderen en psoriasis. In de middag zal dermatoloog Ron Tupker spreken over psoriasis en jeuk. Tijdens de pauze zingen de zangeressen Herma en Belinda een lied over psoriasis en ter afsluiting van het evenement treedt er een groot zangkoor op.

Voor kinderen vanaf vijf jaar is er kinderopvang aanwezig.

Informatiemarkt

Net als andere jaren wordt er in de centrale ruimte van het evenement een informatiemarkt gehouden, die u tijdens de diverse pauzes kunt bezoeken. Verschillende ondernemers zijn hier aanwezig om producten en diensten te presenteren die met psoriasis dan wel de huid te maken hebben. Op de informatiemarkt treft u ook een stand aan van de Werkgroep Recreatiereizen van de PVN, en een stand waar u informatie kunt inwinnen over de Arbeidsparticipatietool Psoriasis.

09.30-10.00
    ontvangst met koffie/thee
    10.00-10.30
    welkomstwoord René Asbreuk, voorzitter PR-commissie
    overdracht aan dagvoorzitter Han van der Zee
    welkomstwoord Henk Hulshuizen, vicevoorzitter PVN
    uitreiking Prof. Dr. E. van Dijkprijs (prijs voor iemand die zich vele jaren heeft ingezet om het lot van mensen met psoriasis te verbeteren)
    10.30-11.00
    film over psoriasis van de firma Celgene
    11.00-11.45
    koffiepauze en bezoek informatiemarkt
    11.45-12.45
    spreker dr. Marieke Seyger, dermatoloog Radboudumc Nijmegen
    12.45-14.00
    lunchpauze en bezoek informatiemarkt, opgeluisterd door zangeres Belinda
    14.00-15.00
    spreker dr. Ron A. Tupker, dermatoloog St. Antonius Ziekenhuis,Leidsche Rijn, Utrecht
    15.00-15.20
    theepauze en bezoek informatiemarkt
    15.20-15.30
    mededeling over de fusie tussen de PVN, PFN en Vereniging Psorinovo
    15.30-16.00
    afsluiting door groot zangkoor
    vertrek pendelbus naar station Arnhem

Aanmelden

U kunt u tot 20 oktober aanmelden door een e-mail te sturen naar mailto:secretariaat@psoriasisvereniging.nl

Telefonisch aanmelden kan ook, door te bellen naar 070-3838003. Krijgt u het antwoordapparaat, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in en met hoeveel mensen u komt.

U betaalt € 10,- entree per persoon. Hetzelfde geldt voor uw partner of iemand anders die op het­zelfde adres woont. De toegangsprijs is inclusief koffie, thee en lunch.

U betaalt door het bedrag over te maken naar rekeningnummer NL34 INGB 0003 9993 97 ten name van Psoriasis Vereniging Nederland onder vermelding van WPD. Uw aanmelding is pas definitief als uw betaling binnen is.

Let op: u krijgt géén toegangsbewijs toegestuurd. Bij de ontvangstbalie ligt een lijst met alle aanmeldingen.

Op het terrein van Papendal is voldoende parkeergelegen­heid aanwezig. Voor mensen die per trein komen, is er een pendel­dienst geregeld vanaf NS-station Arnhem (Sonsbeekzijde), ’s morgens vanaf 9.15 uur. ’s Middags vanaf 16.15 uur vertrekken de bussen weer vanuit Papendal naar het station. Graag bij het aanmelden aangeven of u gebruik wilt maken van de pendeldienst.

• Verenigingsraad 11 november

De vergadering van de Verenigingsraad (VR) van de PVN vindt plaats op zaterdag11 november 2017 in Geldermalsen