Informatiebijeenkomst 28 november in Leeuwarden

Op dinsdag 28 november organiseert de PVN-afdeling Noord Nederland een informatieavond in de kantine van Blauw-Wit ’34, de voetbalclub waarmee de PVN begin vorig jaar een sponsorovereenkomst tekende. Locatie: Sportpark Wiarda, Ublingaplantage 4 in Leeuwarden. Aanvang om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Dermatoloog Janine Dickinson, werkzaam in ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten, zal een presentatie geven over psoriasis, sport en beweging en ingaan op diverse aspecten van de huidaandoening, waaronder schaamtegevoelens. Behalve voor de voetballers en voetbalsters van de club is de avond ook (gratis) toegankelijk voor mensen met psoriasis en andere belangstellenden. Graag opgeven door te mailen naar    afdelingnoord@psoriasisvereniging.nl . Of bel 0514-531506.

Dit bericht is geplaatst onder .