Rekeningnummer van de PVN: NL34INGB 0003 9993 97

Het lidmaatschap van de PVN kost € 29,50 per jaar.

Wilt u uw lidmaatschap van de PVN opzeggen, stuur dan vóór 1 december een e-mail naar de ledenadministratie van het secretariaat: ledenadministratie@psoriasisvereniging.nl.

Vriendenloterij

Als u deelneemt aan de VriendenLoterij, gaat de helft van uw maandelijkse inleg naar goede doelen, clubs en verenigingen op het gebied van gezondheid en welzijn. U kunt zelf kiezen naar welk goed doel het geld moet worden overgemaakt. Een van deze doelen is de PVN. Deelnemers die geen keuze maken, steunen automatisch de vaste goede doelen van de VriendenLoterij.

Speelt u mee in de VriendenLoterij en wilt u ‘vriend’ worden van de PVN? Met één telefoontje naar de VriendenLoterij Ledenservice kunt u dat regelen. Het telefoonnummer is 0900-3001400 (€ 0,10 per minuut), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-21.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op www.vriendenloterij.nl.