Word ook lid!

De Psoriasis Vereniging Nederland geeft voorlichting over psoriasis, bevordert lotgenotencontact en houdt regelmatig lezingen en bijeenkomsten. Wat doet de PVN verder voor haar leden? Leden van de PVN worden op de hoogte gehouden van (medische) ontwikkelingen, ontvangen zes keer per jaar het informatieve blad Psoriasis, kunnen bijeenkomsten bijwonen, meegaan met de jaarlijkse recreatiereis. Verder ontvangt u van de regio waarin u woont een nieuwsbrief en organiseert uw afdeling ook diverse activiteiten waar u als lid aan kunt deelnemen.

Word lid van de PVN!

Wilt u lid worden van de Psoriasis Vereniging Nederland, vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. U krijgt automatisch bericht van ons. Veel zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Voor de kosten hoeft u het dus niet te laten!

Ja, ik wil lid worden van de PVN voor €29,50 per jaar

Voornaam (verplicht)

Voorletter(s) (verplicht)

Achternaam (verplicht)