Recreatiereis 2018

Recreatiereis 2018 naar Mallorca

Onder begeleiding van Sietie Smit organiseert de Werkgroep Recreatiereizen van de PVN dit voorjaar een geheel nieuwe recreatiereis naar Mallorca in Spanje. In nauwe samenwerking met Reisbureau Kroeze uit Tubbergen is gekozen voor hotel Barceló Ponent Playa. De hieronder vermelde tekst is afkomstig van het reisbureau en ontleend aan andere informatiebronnen.

Bijzonderheden

U kunt met uw paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Spanje reizen. U verblijft op basis van all inclusive (ontbijt, lunch en diner in buffetvorm).

Geldzaken

In vrijwel alle plaatsen zijn mogelijkheden om geld te pinnen. De euro is de munteenheid van Spanje.

Hotel

Hotel Barceló Ponent Playa is een uitstekend driesterrenhotel. Het beschikt over een heerlijk zwembad en een zonneterras met ligstoelen, parasols en een terras met uitzicht over de baai. Tegen betaling kunt u genieten van de sauna en van verschillende massages. Sportievelingen kunnen tafeltennissen en tegen betaling poolbiljarten, minigolfen en een fiets huren. Daarnaast is er een dagelijks animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassenen. ’s Avonds is er regelmatig live muziek of een show.

Voor eten en drinken kunt u terecht in het restaurant of een van de vier bars, waaronder een poolbar. Barceló Ponent Playa is rustig gelegen aan het Cala Ferrera-strand. In de directe omgeving vindt u winkeltjes en restaurants. Het centrum van Cala d’Or ligt op circa 1 km en is te bereiken per bus. De bushalte ligt op circa 50 m van het hotel.

 

Periode en prijzen

drieweekse reis: vertrek 17 mei, retour 7 juni

tweeweekse reis: vertrek 24 mei, retour 7 juni

Prijzen per persoon, inclusief all inclusive, luchthavenbelasting, 20 kg ruimbagage en transfers, maar exclusief verzekeringen, calamiteitenfonds, toeristenbelasting en reisbegeleiding:

.                                                                Ann. verz.*                Reisverz.*

3 w bij 2-persoonsbezetting          € 1.585,-        € 95,10                      € 38,85

3 w bij 1-persoonsbezetting          € 1.975,-        € 118,50                    € 38,85

2 w bij 2-persoonsbezetting          € 1.335,-        € 80,10                      € 25,90

2 w bij 1-persoonsbezetting          € 1.675,-        € 100,05                    € 25,90

*Annulerings- en reisverzekering zijn exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Eigen risico: € 50,-.

De kosten voor de reisbegeleiding worden ongeveer half april vastgesteld en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zullen niet meer dan € 70,- p.p. bedragen. Hiervoor ontvangt u van de PVN een factuur.

Ecotax

De regionale regering van de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera) heeft een ecotax ingevoerd om het toerisme te verduurzamen. Deze ecotax moet ter plaatse worden betaald en bedraagt minimaal € 0,50 en maximaal € 4,- per persoon per dag, afhankelijk van de geboekte accommodatie. Deze tax geldt voor alle personen van zestien jaar en ouder en vanaf de negende dag geldt een korting van 50%.

Gevlogen wordt in beginsel met Transavia in een retourvlucht van Schiphol naar Palma de Mallorca. Het is twee uur en een kwartier vliegen. Transfer naar het hotel: één uur en een kwartier.

 

Aanmelden

Via aanklikken op  Inschrijfformulier voorjaar 2018   om u voor deze reis aan te melden. Graag volledig en duidelijk ingevuld terugzenden aan:

Werkgroep Recreatiereizen PVN
Mosselplaat 38
2134 WG Hoofddorp

Het is mogelijk een telefonische reservering te maken bij Sietie Smit of Ad van der Linde. Uw gegevens worden dan genoteerd. Wel moet u daarna het inschrijfformulier binnen 72 uur ondertekend opsturen, anders vervalt uw reservering. U kunt zich ook via onderstaande e-mailadressen aanmelden, maar ook hier geldt dat het inschrijfformulier binnen 72 uur ondertekend opgestuurd moet worden. In plaats van per post kunt u het inschrijfformulier ook, ingescand, mailen.

Net als andere jaren geldt voor de aanvraag van eenpersoonskamers: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

  • Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging van de Werkgroep Recreatiereizen, gevolgd door een factuur van Reisbureau Kroeze.
  • Van de PVN ontvangt u (na half april) een factuur voor reisbegeleidingskosten (inclusief administratiekosten), maximaal € 70,- p.p.
  • Zo’n tien dagen voor vertrek ontvangt u van de Werkgroep Recreatiereizen een reisbrief en deelnemerslijst.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene Reisvoorwaarden van de ANVR en het calamiteitenfonds (SGR) van toepassing. U dient uiteraard te beschikken over de juiste reisdocumenten.

Sietie zal ter plaatse een aantal excursies aanbieden. Getracht zal worden om het gezamenlijke diner te houden aan één of twee tafels, zodat we bij elkaar kunnen zitten (is afhankelijk van medewerking restaurant).

LET OP

Tot 16 februari hebben we opties op hotelkamers en vliegtuigstoelen.

Daarna is alles op aanvraag. Dus wees er snel bij.

 

Voor meer informatie over en foto’s van het hotel: klik hier.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sietie Smit, telefoon 0517-342216 (inspreken mag),  e-mail sietie@softwork.nl, of Ad van der Linde, telefoon 023-5630878 (inspreken mag), e-mail , ajavdlinde@hetnet.nl

 

 

Dit bericht is geplaatst onder .